Gratis fotobok

Att beställa sina bilder utskrivna i en fotobok är populärt. Det blir lättbläddrat och enkelt att ställa i hyllan (så man inte glömmer bort bilderna i någon byrå någonstans).

Ibland dyker det upp erbjudanden om helt gratis fotoböcker för till exempel nya kunder och ibland erbjuds fotoböcker till riktigt bra priser, kanske upp till 50% rabatt under begränsade tidsperioder.

Idag finns det en aktör som erbjuder gratis fotoböcker och det är Photobox, du får en fotobok i storleken 20×20 cm med 30 sidor, det enda som tillkommer är frakten på 49kr. Ett roligt och extremt billigt sätt att kanske prova att göra din första fotobok!

Inspiration till fotoböcker

Ibland tryter fantasin då kan det vara skönt att få några uppslag att jobba vidare på. Det vanligaste är att samla bilder från ett tillfälle, det kan vara en fest, ett bröllop en semesterresa och skapa en egen fotobok för detta. Men många samlar även det året som har gått till en egen bok. Ett roligt sätt att dokumentera till exempel barnens utveckling.

Skapa en fotobok till ditt barn varje år, barnet kommer garanterat uppskatta det och bläddra i det då och då. Ett tips är att beställa två exemplar när du ändå skapar en (så kan du spara en egen på ett säkert ställe :)).

Ge bort en fotobok till din partner, farmor/farfar/mormor/morfar eller någon annan du känner. En fotobok är en personlig och nästan alltid mycket uppskattad present eller julklapp.